кадър bTVРедактор: ГЕРБ много пищят“ за смените в държавната администрация, но през

...
кадър bTVРедактор: ГЕРБ много пищят“ за смените в държавната администрация, но през
Коментари Харесай

Йордан Цонев, ДПС: Делян Пеевски и членове на семейството му не са взели кредити от ББР

кадър bTV

Редактор: 

ГЕРБ доста „ пищят “ за промените в държавната администрация, само че през 2009-а, когато пристигнаха на власт, те почистиха цялата администрация, която обезпечи влизането на България в Европейски Съюз и НАТО. Това разяснява по bTV Йордан Цонев от Движение за права и свободи. Той обаче добави, че в промените, осъществявани от служебното държавно управление, има и детайл на реваншизъм.

Икономическият екип на служебното държавно управление и част от кръга „ Капитал “. Те имат отлично обучение, само че затова дейностите им не са изцяло чисти, разяснява Цонев. Той съобщи, че въпросният кръг води война с Движение за права и свободи от доста години.

„ Делян Пеевски и членове на фамилията му не са взели заеми от ББР “, изрично съобщи Йордан Цонев. Той остро нападна говоренето за взаимозависимост сред Пеевски и ГЕРБ, изключително от страна Христо Иванов и „ Демократична България “. Иванов беше министър и споделяше „ да, господин министър председател “ на Бойко Борисов, напомни Цонев.

„ Упрпавлението на ГЕРБ докара до мутризация на политиката у нас “, съобщи Цонев. Той обаче акцентира, че ГЕРБ е артикул на кръга „ Капитал “, който първоначално е промотирал интензивно партията на Бойко Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР